Bel: +31 (0)40 - 204 41 45
Nieuw Met vertrekgarantie, Dagtocht

Showmiddag 02: Sprankelend de winter in met MarieChristien

54,25 p.p.

Incl: busreis-het "EMA" diner- optreden MarieChristien-koffietafel met kroket

Een Sprankelende Show  

 

Datum: woensdag 1 november 2017

Prijs: € 54,25 per persoon  

We kennen MarieChristien allemaal van de Brabantse liedjes, maar onvergetelijk zijn haar Nederlandstalige zelfgeschreven liedjes. Met prachtige teksten en haar unieke stemgeluid weet ze het publiek te betoveren.

Vanaf uw opstapplaats rijden we naar de Kaasboerin in Postel. Hier zal de middag beginnen met het overheerlijke  “EMA” diner. Bestaande uit:

Soep

*

Kipfilet met frietjes, aardappelpatatoes-2 soorten rauwkost- 2 soorten warme groente – appelmoes – vleesjus en mayonaise

(alles wordt zo vaak bijgevuld als nodig, ook de kipfilet).

*

Lekker dessert

Boek deze reis

Na deze heerlijke maaltijd zal de muzikale omlijsting verzorgd worden door MarieChristien. Dankzij haar laagdrempelige, herkenbare liedjes van hoge kwaliteit over "de dingen" in het leven weet deze sportieve podiumvrouw u direct te boeien. MarieChristien weet de lach en de traan in één adem te vangen. Ze is een veelgevraagde zangeres en wordt geroemd om haar heldere, zuivere stem. Na dit sprankelende optreden is er een mogelijkheid tot kennismaking en/ of een fotomoment. Dan is het alweer tijd om de middag af te sluiten dit doen we met een uitgebreide koffietafel met de welbekende “EMA” kroket.  Hierna staat de touringcar weer voor u gereed om u comfortabel naar uw opstapplaats retour te brengen.

Totaalprijs
Sluit